OM OSS
Norden (nordics) består av Norge, Danmark, Sverige, Finland og Island samt Færøyene, Grønland og Åland. "Nordics" er et stolt og hardtarbeidende folkeslag med tilgang til fantastisk natur som vi liker å utforske. Klimaet er varierende og for nordics som liker å oppholde seg ute trengs det kvalitetstøy, både på kropp og hode. Man kan si at kalde ører og solbrent panne er skyld i nordics fødsel midt i Covid tiden.

Vi i nordics tilbyr et rikt utvalg av hals og hodeplagg til både sommer og vinter. Produktene kan tilpasses til ditt design eller du kan velge blant våre ferdige design. Alle er vi stolte av landet vårt, bedriften vi jobber for, hvilke lag eller idrettsklubber og hvilke saker eller foreninger, vi støtter og tilhører.

Tilhørighet og synliggjøre sin identitet og standpunkt er viktig for mange av oss, og våre produkter gir deg muligheten til akkurat dette. 

Våre verdier er nøysom, ordentlig, raus, dristig, innovativ, cool og stødig. Alle verdier som kan gjenspeiles i det nordiske folk, og som vi i nordics ydmykt streber etter å følge hver dag.

Om du er liten eller stor så vil du alltid få personlig oppfølging hos oss.